Alig néhány hozzávaló kell a világ leggyorsabb pizzájához, meg persze egy kis csalás. A tészta itt ugyanis nem kelt, hanem leveles…
Alig néhány hozzávaló kell a világ leggyorsabb pizzájához, meg persze egy kis csalás. A tészta itt ugyanis nem kelt, hanem leveles…
2013. 12. 13.
Mandulás-mazsolás gyümölcskenyér
Hozzávalók egy félliteres formához:
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A szoba-hőmérsékletű vajat/margarint keverjük habosra a cukorral. Szitáljuk hozzá a sütőporral és fahéjjal elkevert lisztet, adjuk hozzá az elkevert tojásokat, a tejszínt, a kockázott narancshéjat, mandulát, a mazsolát. Keverjük össze a tésztát, majd borítsuk kikent, lisztezett őzgerincformába. Süssük 35-40 perc alatt készre. Tálaláskor szórjunk porcukrot a tetejére.
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Hozzávalók a tésztához:
A duó ezen a héten a spanyolok kedvenc nyári hűsítő levesét készítette el, a gazpachót. Néhány perc alatt kész, és kezdőknek is tuti menni fog.
Legutóbbi hozzászólások